agendaitem

Technische Industriële Vakbeurs (TIV)

Wanneer

19 Sep 2017-21 Sep 2017

Platform

iMaintain

Organisatie

Evenementenhal Hardenberg

De twee beursthema’s voor TIV Hardenberg 2017 zijn Food Industry en Smart Industry. Beurzen als NEW Industries en Engineering Materials worden geïntegreerd in TIV, evenals een nieuwe beurs van Artexis Easyfairs.

De beursthema’s voor TIV Hardenberg 2017 zijn Food Industry en Smart Industry. Dit komt tot uiting in een speciale Innovatie- en Smart Industry route op de beursvloer. In het verlengde hiervan gaat de beursorganisatie een kennisprogramma samenstellen dat bestaat uit interactieve seminars die inspelen op deze twee beursthema’s. Een ander belangrijk speerpunt in het nieuwe concept is meer aandacht voor kunststofindustrie en technische oplossingen.

Met de integratie van NEW Industries en Engineering Materials ontstaan er nieuwe onderdelen op TIV, zoals Smart Business, Smart Productie, Smart Proces en Smart Product. Ook worden digitalisering, engineering en design toegevoegd aan het concept. Door alle vernieuwingen is het beursprofiel geüpdatet en bestaat komende editie uit 7 sectoren: grondstoffen & materialen, aandrijf- & besturingstechniek, personeel & organisatie, industriële toelevering, industriële productietechnieken (METAVAK), industriële automatisering en digitalisering.