agendaitem

Werkplaats Regie van water

Wanneer

8 Dec 2017

Platform

Watervisie

Organisatie

KNW en SDrG

Diverse uitdagingen komen op onze weg. Niet alleen klimaatverandering, schoon en veilig water, maar ook allerlei maatschappelijke veranderingen. Met name dat laatste stelt eisen waardoor je slimmer, en tegelijk meer van ‘buiten naar binnen’ moet gaan werken.

Er is geen ‘grote roerganger’ die ons vertelt hoe het gaat worden. Je komt een eind met de ervaring die je al hebt. Je vertrouwt op je kennis, ervaring en intuïtie. Je staat open voor alle veranderingen, maar tegelijk voel je dat dat niet genoeg is. KNW Waternetwerk ontwikkelt daarom samen met Stichting De regisserende Gemeente (SDrG) een aantal diepgaande minimasterclasses over participatie en regie voeren over netwerken. Er wordt uitgebreid ingegaan op vragen als ‘hoe regisseer ik burger- en overheidsparticipatie?’ en ‘hoe regisseer ik netwerken?’

Om je alvast te laten proeven aan deze werkplaatsen worden de komende maanden een aantal minimasterclasses ‘Regie van Water’ georganiseerd, olv Piet van Mourik en Harry Teeven van Stichting De regisserende Gemeente.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.