Petrochem platform

Het Petrochem platform brengt tal van beslissers en experts in de Nederlandse en Vlaamse chemie en olie-industrie bijeen om bij te dragen aan transparante en inspirerende informatievoorziening. Het platform belicht journalistiek en onafhankelijk nieuws, trends en innovaties. Ook worden er logische verbanden gelegd. Actuele onderwerpen worden uitgediept en het uitgebreide netwerk dient voor kennisdeling en inspiratie.

Dat gebeurt via verschillende media, die nauw met elkaar zijn verbonden. Het Petrochem platform bereikt zijn doelgroep via het vakblad Petrochem (elf edities per jaar), de platform website Petrochem.nl (dagelijks updates), de wekelijkse nieuwsbrief en de jaarcongressen Deltavisie en EemsDeltavisie.

Door de partnerstructuur van het Petrochem platform worden complementaire marktpartijen bijeengebracht.

De journalistieke aanpak en de samenstelling van het platform waarborgt de objectiviteit en zorgt voor een verregaande integratie in de doelgroep. Het platform vertegenwoordigt haar partners, leden, experts, deelnemers en bezoekers niet, maar brengt ze op een inhoudelijke en inspirerende manier bij elkaar.

petrochem_platform_logo

Kijk voor meer informatie op www.petrochem.nl

iMaintain platform

Het iMaintain platform brengt tal van beslissers en experts bij elkaar rond de thema’s onderhoud en asset management. Het platform belicht journalistiek en onafhankelijk nieuws, trends en innovaties. Actuele onderwerpen worden uitgediept en het uitgebreide netwerk dient voor kennisdeling en inspiratie.

Dat gebeurt via verschillende media, die nauw met elkaar zijn verbonden. Via het vakblad iMaintain (tien edities per jaar), de website iMaintain.info (dagelijkse updates, met verschillende ronde tafels per jaar, diverse bijeenkomsten en met jaarcongressen bereikt het platform haar doelgroep. Door de partnerstructuur van het iMaintain platform worden complementaire marktpartijen bijeengebracht.

De journalistieke aanpak en de samenstelling van het platform waarborgt de objectiviteit en zorgt voor een verregaande integratie in de doelgroep. Het platform vertegenwoordigt haar partners, leden, experts, deelnemers en bezoekers niet, maar brengt ze op een inhoudelijke en inspirerende manier bij elkaar.

imaintain_platform_logo

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op www.imaintain.info

Duurzaam Geproduceerd platform

Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante projecten, innovatieve producten en door het aanbieden van inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Geproduceerd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

Duurzaam Geproduceerd bereikt zijn doelgroep via website Duurzaamgeproduceerd.nl (dagelijks updates), de nieuwsbrief (eens per twee weken) en het gelijknamige jaarcongres aan het begin van het jaar. Ook brengt het kennisplatform regelmatig een magazine uit met achtergronden en opinies.

Duurzaam Geproduceerd heeft als missie om de verduurzaming van de industrie te stimuleren door kennis en visie te delen. Tussen overheid en bedrijfsleven, tussen professionals en experts, tussen startups en multinationals. Met als doel: hoe verlagen deze bedrijven de footprint van hun producten en processen, zowel in het eigen proces als in de keten.

Duurzaam Geproduceerd is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij bedrijven in voornamelijk de maak- en procesindustrie, die tevens energie-intensief zijn.

De site brengt dagelijks het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en besparingen (water, energie en kosten).

dgp_platform

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op www.duurzaamgeproduceerd.nl

Watervisie platform

Het Watervisie platform brengt experts en beslissers bij elkaar voor een transparante informatievoorziening rond industriewater. Het platform belicht op een journalistieke en onafhankelijke manier innovaties en behandelt actuele onderwerpen.

Het platform informeert haar netwerk via het vakblad Utilities met drie ‘Watervisie’ inside magazines per jaar, met de website Watervisie.com en met twee sessies Masters of Industry. Kern van het platform is het jaarcongres Watervisie in februari ieder jaar.

De partnerstructuur van het Watervisieplatform bestaat uit complementaire marktpartijen. De journalistieke aanpak samenstelling waarborgt de objectiviteit van het platform en zorgt voor een verregaande integratie in de doelgroep.

logo_watervisie_platform

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op www.watervisie.com